Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Το γλέντι για τα 30ά γενέθλιά της, η τούρτα και ο ξέφρενος χορός με τη μαμά Βίκυ!

Gossip-tv Team

Χθες (18/11) όλη μέρα, η Δανάη Μπάρκα δεχόταν βροχή τις ευχές για τα 30α γενέθλιά της και η μέρα κατέληξε με ένα υπέροχο πάρτι όπου το κέφι και ο χορός είχαν τον πρώτο λόγο.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους και τους πιο δικούς της ανθρώπους σε ένα κλαμπ και φυσικά από την πρώτη στιγμή το κέφι είχε πάρε φωτιά, με τη Δανάη να δέχεται συνεχώς φιλιά και αγκαλιές και φυσικά πολλές πολλές ευχές για τα γενέθλιά της.

Φυσικά, μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν εμφανίστηκε μπροστά της η τούρτα των γενεθλίων της και η ίδια κλήθηκε να σβήσει τα κεράκια της, κάνοντας μία ευχή για το μέλλον.

Η Δανάη κοντοστάθηκε και μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων και αφού είχε ακούσει το Happy Birthday, έσβησε τα κεράκια της υπέροχης τούρτας της.

Ένα από τα highlights της βραδιάς όμως ήταν ο ξέφρενος χορός της Δανάης με τη μητέρα της οι οποίες σε ένα σόου για δύο, απέδειξαν ότι είναι... δεινές χορεύτριες! Φυσικά στο τέλος καταχειροκροτήθηκαν...

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Δανάης ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, ο σεφ Βασίλης Καλίδης, φυσικά η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υπέροχη βραδιά αλλά και το βίντεο παραπάνω με μερικά από τα highlights του πάρτι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved