Showbiz

Ενοχλημένη η Αντωνά με τις δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου: «Ο γάμος μου με τον Άρη θα γίνει»

Gossip-tv Team

Φαίνεται πως κόβεται κάθε γέφυρα επικοινωνίας του Άρη Σοϊλέδη με τον Κώστα Παπαδόπουλο σε ό,τι αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου για τον ποδοσφαιριστή. 

Ο Άρης και η σύντροφός του Μαρία Αντωνά φαίνεται να έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από όσα σχολίασε ο Κώστας για τον γάμο του ζευγαριού που έχει δεχτεί κάποιες αναβολές λόγω αντικειμενικών προβλημάτων στις ζωές και των δύο.

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend οι δύο άντρες μίλησαν μεταξύ τους τηλεφωνικά, με τον Κώστα να δικαιολογείται στον Άρη πως δεν είχε πει και τίποτα φοβερό και πως γνωρίζει και εκείνος πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας που λατρεύει το στοιχείο του reality.

Η Μαρία Αντωνά όμως αφού σχολίασε στην εκπομπή Open Weekend ότι η πραγματική ζωή δεν είναι ριάλιτι, ξεκαθάρισε και τι θα γίνει με τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Όπως είπε, χρειάστηκε να αναβάλλουν για λίγο τον γάμο λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας της οικογένειας του Άρη αλλά και κάποιων άλλων αντικειμενικών δυσκολιών όμως, τόνισε ότι μετά τις γιορτές, οι δυο τους μπαίνουν στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, χωρίς όμως να αποκαλύψει το πότε ακριβώς θα γίνει.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μαρία Αντωνά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved