Showbiz

Τζούλια Νόβα: «Ο, τι γινόταν στον Τροχό της Τύχης, όλοι ξεσπούσαν σε εμένα και μου έλεγαν ότι φταίω»

Gossip-tv Team

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα ενώ αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε δεχτεί bullying στη δουλειά της, όταν ήταν στον "Τροχό της Τύχης". 

Η ίδια πλέον απολαμβάνει όλες τις όμορφες στιγμές με την κορούλα της, η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο κούκλα, κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει συνεχώς η παρουσιάστρια.

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για τα πάντα, ,ενώ δεν δίστασε να πει και για το bullying που της έκαναν όταν ήταν στην εκπομπή "Ο Τροχός της Τύχης", μιας και σε οτιδήποτε μπορεί να συνέβαινε, εκείνη κατηγορούσαν όλοι. Επιπρόσθετα, η παρουσιάστρια, έκανε λόγο και για τον ρόλο της μαμάς που έχει αναλάβει τον τελευταίο καιρό, ενώ αποκάλυψε και μια περίεργη επαγγελματική πρόταση που της είχε γίνει στο παρελθόν.

«Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει» δηλώνει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Τζούλια Νόβα.

«Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα»

«Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι «ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί». Ένας μου είπε «κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved