Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: Ξεσάλωσε στο πάρτι γενεθλίων της Ζέτας Δούκα- Το βίντεο και ο απίθανος χορός της!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε στα γενέθλια της κολλητής της φίλης, Ζέτας Δούκα και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ φυσικά χόρεψαν με την ψυχή τους. 

Τις δυο ηθοποιούς τις ενώνει μια μεγάλη φιλία χρόνων και τελευταία πραγματοποιούν και πολλές κοινές εμφανίσεις, μιας και με την παρέα τους, φροντίζουν πάντοτε να διασκεδάζουν και να περνούν υπέροχα!

Η Μαρία Ναυπλιώτου έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μην απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την προσωπική της ζωή, μιας και δεν της αρέσει η υπερέκθεση, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές. Η αλήθεια είναι ότι είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε δει στιγμιότυπα στα προσωπικά της προφίλ στα social media, μιας και πάντοτε φροντίζει να μας ενημερώνει μόνο για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στην σειρά του ΣΚΑΪ "στΟργή", έχοντας τον ρόλο της γιατρού Μαργαρίτας. Πριν από λίγες μέρες, η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων της κολλητής της φίλης Ζέτας Δούκα και η δημοσίευσή της στο Instagram, το μόνο σίγουρο είναι ότι μας προκάλεσε έκπληξη. Η ηθοποιός απεικονίζεται σε βίντεο με βραδινό outfit να χορεύει ζεϊμπέκικο, με την Χριστίνα Αλεξανιάν και την Ζέτα Δούκα να την χειροκροτούν και να διασκεδάζουν μαζί!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved