Showbiz

Παπουτσάκη: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από τον χωρισμό της: «Είναι μια καινούργια συνθήκη»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για το πώς είναι η καθημερινότητά της μετά από τον χωρισμό της από τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλάφα. 

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό πώς η ηθοποιός με τον συζυγό της, Παναγιώτη Πιλάφα, έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, μετά την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου γεγονότος, είπε πώς ο χωρισμός τους αποφασίστηκε από κοινού και ότι το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές και φιλικές σχέσεις για χάρη των παιδιών του, μιας και μέσα στον γάμο τους είχαν αποκτήσει δυο γιους. Η ηθοποιός αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση επαγγελματικά, μιας και εμφανίζεται σε γνωστή μουσική της Αθήνας ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να συμμετάσχει και στο Xριστουγεννιάτικο musical Scrooge & Ghosts & Rock ‘n’ Roll.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και αποκάλυψε το πώς είναι η καθημερινότητά της μετά το διαζύγιο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι καλά… Είμαι πολύ καλά. Είναι μια καινούργια συνθήκη. Πάμε καλά, προσαρμοζόμαστε… Δε χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved