Showbiz

Αφροδίτη Γραμμέλη: 'Ετσι σχολίασε την τηλεοπτική συνύπαρξη Κορομηλά- Μενεγάκη!

Gossip-tv Team

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την τηλεοπτική συνύπαρξη της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη.

Η δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα ενώ, όπως την έχουμε συνηθίσει, για ακόμα μια φορά, δεν μάσησε τα λόγια της.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε εκτενώς και στην τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη και της Ρούλας Κορομηλά, στην εκπομπή της Έλενης στο MEGA, λέγοντας ότι σημασία έχει ότι τα έχουν ξαναβρεί, αν και ποτέ δεν ήταν πολύ στενές φίλες.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της: «Ήταν εξαιρετική η συνύπαρξη Ρούλας – Ελένης, έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Υπήρχαν τότε κάποια πράγματα που επιβεβαίωναν δεν ήταν στενές φίλες. Σημασία έχει που τα ξαναβρήκαν. Η καριέρα της Ρούλας έχει περισσότερα μονοπάτια, η Ελένη δεν δοκιμάστηκε στα είδη που δοκιμάστηκε η Ρούλα»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved