Showbiz

Mike: Ανησυχία για την υγεία του από του followers του! Το καθησυχαστικό του μήνυμα! Τι συμβαίνει;

Gossip-tv Team

Μία ανάρτησή του σε μαύρο φόντο κατά την οποία ανακοίνωνε ο Mike ότι αυτές τις μέρες λόγω της κατάστασής του, δεν μπορεί να κάνει αναρτήσεις, έκανε τους followers του να ανησυχήσουν. 

Είναι γνωστό ότι ο αγαπημένος ράπερ είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχε βγει νικητής.

Ο Mike έχει μιλήσει αρκετές φορές με άκρως εξομολογητικό τόνο για την περιπέτεια που πέρασε ο ίδιος με την ασθένεια του καρκίνου, μιας και είναι ένα κομμάτι της ζωής του, που τον συγκλόνισε, αλλά παράλληλα τον έκανε και πιο δυνατό. Σε σχετική του ανάρτηση στο Instagram πριν από λίγο καιρό, είχε μιλήσει για την περιπέτειά του, καθώς και για το πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι της ψυχολογίας σε όλη αυτήν την ασθένεια και το πως τελικά η αληθινή εσωτερική δύναμη τα υπερκινεί όλα.

Συγκεκριμένα είχε γράψει:

"Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου!
Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις, δεν μπορεί τίποτα να σε ρίξει παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός! Με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ανοίξουμε διάπλατα οποιαδήποτε πόρτα στη ζωή μας επιλέξουμε,αρκεί μόνο να το θέλουμε! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα βγεις πιο δυνατός! #staystrong #lovelife #fuckcancer #believe"

Ο τραγουδιστής έγραψε σήμερα σε ανάρτησή του: «Καλησπέρα σε όλους! Δε θα ανεβάσω κάτι αυτές τις μέρες γιατί η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπει. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση. Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στέλνετε».

Επειδή όμως τα μηνύματα των followers του άρχισαν να πέφτουν βροχή καθώς ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς τού συμβαίνει, ο ίδιος αποφάσισε, παρά την κατάστασή του να ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο ακούστηκε να λέει:

«Περνάω απλά μια γρίπη, μην αγχώνεστε απλά την περνάω λίγο δύσκολα. Όλα καλά απλά δεν είμαι σε φάση να ανεβάζω τίποτα. Δώστε μου λίγο τον χρόνο μου γι’ αυτό αλλά μην αγχώνεστε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved