Showbiz

Κουσουλός: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με την πρώην συζύγου του, Όλγα - «Πήραμε μια απόφαση»

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Κουσουλός και η Όλγα Ζαφειροπούλου αποφάσισαν να χωρίσουν εδώ και μερικούς μήνες, ύστερα από πέντε χρόνια γάμου.

Και μπορεί να επέλεξαν δρόμους χωριστούς, ωστόσο το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις με προτεραιότητα την ηρεμία των δυο παιδιών του.

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή, Breakfast @Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και το διαζύγιό του.

«Πάω γυμναστήριο, παίζω μπάσκετ και κάθε Κυριακή πάω βόλτες με το σκάφος ενός. Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό.

Λόγω ενδεχομένως κοινών παραλείψεων, κοινών προβλημάτων που δεν τα αντιμετωπίσαμε εγκαίρως υπήρξε μία φθορά και πήραμε μια απόφαση που πρέπει να τη σκεφτείς και δυο και τρεις φορές γιατί υπάρχουν παιδιά», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος

Και συμπλήρωσε:Το ευτύχημα είναι ότι διατηρούμε καλές, τυπικές σχέσεις, δεν είμαστε κολλητοί.

Είναι προτιμότερο να παίρνεις αυτή την απόφαση όσο επώδυνη κι αν είναι παρά να είσαι σε έναν γάμο που δεν είσαι ικανοποιημένος και αντανακλάται στα παιδιά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved