Showbiz

Πλιάτσικας για Πυξ Λαξ: «Ακόμα κι οι τσακωμοί μας ήταν με αγάπη. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ για λεφτά»

Gossip-tv Team

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 για την πορεία του μέχρι σήμερα, μεγάλο μέρος της οποίας διένυσε με τους Πυξ Λαξ

Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη πορεία του συγκροτήματος λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω αν μπορεί άλλος άνθρωπος να βιώσει αυτά που βιώσαμε. Εμείς βιώσαμε πράγματα που δεν τα περιμέναμε και τα διαβάζαμε στα βιβλία ως ροκ μυθολογία. Το φαινόμενο των συναυλιών των Πυξ Λαξ -ακόμα και σήμερα που μιλάμε, που από το 2018 έχουμε επανενωθεί και παίζουμε τα καλοκαίρι παρέα- η επαφή που υπάρχει κυρίως με τους νέους ανθρώπους, μας έχει εκπλήξει κι εμάς. Είναι γενιές που μεγαλώνουν διαλέγοντας και ξαναδιαλέγοντας κι ανακαλύπτοντας τα τραγούδια μας. Βλέπουμε παιδιά να λειτουργούν, όπως οι συνομήλικοί τους τη δεκαετία του ’90» είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Όσο για τυχόν προστριβές μεταξύ των μελών των Πυξ Λαξ, ο γνωστός τραγουδοποιός επεσήμανε:

«Ακόμα κι οι τσακωμοί μας ήταν με αγάπη. Ήταν τσακωμοί για το καλλιτεχνικό μέρος. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ για λεφτά ή για το ότι κάποιος ήθελε να προβληθεί περισσότερο από τον άλλον. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό στους Πυξ Λαξ… Το 2004 πήραμε τη δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε και πολύ καλά κάναμε, γιατί είδαμε ότι σαν συγκρότημα τότε η πορεία δεν θα ήταν ανάλογη. Βγήκε σε καλό σε όλους μας».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved