Showbiz

Συνατσάκη: Οι πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη της στο μαιευτήριο - Η συγκίνησή της δεν κρύβεται

Gossip-tv Team

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής εδώ και δύο μέρες, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Στις 7:25 το πρωί της Δευτέρας (5/12), η παρουσιάστρια ήρθε στον κόσμο η κόρη της. Όπως αποκάλυψε στο gossip-tv, ο γιατρός της Μαίρης, κ. Θάνος Παράσχος, το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο με καισαρική.

«Κάναμε καισαρική γιατί ξεκίνησε ο τοκετός και επειδή το παιδί ήταν σε εγκάρσια θέση, αποφασίσαμε να γίνει με καισαρική για την ασφάλεια και τη δική της και του παιδιού. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στις 7.25 το πρωί, βάρους 2.750. Πήγαν όλα καλά και είναι πολύ χαρούμενοι και οι δυο.

Η Μαίρη έζησε όλη την εμπειρία γιατί κάναμε επισκληρίδιο και τώρα το μωράκι είναι στην αγκαλιά της. Ο τοκετός δεν ήταν προγραμματισμένος, απλά ξεκίνησαν οι συσπάσεις. Μπήκε στο μαιευτήριο χθες το βράδυ στις 11 περίπου και η καισαρική έγινε σήμερα το πρωί.

Η Μαίρη ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά αλλά αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια. Αυτό θεωρήθηκε σωστό, το συζητήσαμε και μαζί της και προχωρήσαμε σε αυτή τη διαδικασία και πήγαν όλα τέλεια. Και οι δυο είναι πολύ συγκινημένοι. Η Μαίρη είναι ψύχραιμη και πολύ χαρούμενη».

Σήμερα (7/12) η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε την δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη και εκείνη μίλησε για τις πρώτες στιγμές της αδερφής της και του Ίαν με το μωρό τους.

«Είμαι φουσκωμένη από χαρά, ευτυχία, αγάπη… Πως να είμαι; Είναι το πρώτο μας παιδάκι στην οικογένεια. Κοριτσάκι. Δε νομίζω ότι υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Η Μαίρη και ο Ίαν είναι πολύ ευτυχισμένοι, πολύ συγκινημένοι. Είναι στο μαιευτήριο, είναι οι τρεις τους. Είναι αγκαλιά όλη την ώρα.

Εγώ είναι η πρώτη φορά που γίνομαι θεία. Αισθάνομαι πάρα πολύ εντάξει, πάρα πολύ καλή θεία και είμαι έτοιμη να δώσω όλο μου το είναι… Νονά θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ένας πολύ καλός φίλος του Ίαν, ο Ράιαν» είπε η Αλίκη Συνατσάκη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved