Showbiz

Τούνη: Ο γιος της την κλωτσάει και δεν κρύβει με τίποτα την συγκίνησή της- Το βίντεο που δημοσίευσε!

Gossip-tv Team

H Iωάννα Τούνη νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μανούλα και η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, μιας και σε λίγο καιρό, η ζωή της θα μπει σε εντελώς άλλους ρυθμούς. 

Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και ο γιος τους σε λίγο καιρό θα έρθει στη ζωή, για να τους γεμίσει φώς και να τους κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στα social media και η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, ενώ περιγράφει από την αρχή της εγκυμοσύνης της όλες τις εμπειρίες που έχει ζήσει, ενώ μάλιστα και όλες τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει. Ας μην ξεχνάμε μάλιστα πώς για ένα μεγάλο διάστημα, η ίδια είχε αναγκαστεί να μείνει στο σπίτι για να μην βάλει σε κίνδυνο το μωράκι της.

Η εγκυμοσύνη της πλέον έχει προχωρήσει αρκετά, με την μέλλουσα μανούλα να μοιράζεται μαζί μας διαρκώς στιγμιότυπα, αλλά και δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο πολύ ευτυχισμένη νιώθει. Το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο, με το γιο της να κλωτσάει την κοιλίτσα της, ενώ είναι απόλυτα εμφανές!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved