Showbiz

Στο νοσοκομείο η Βρισηίδα Ανδριώτου- Στο πλευρό της ο Σπύρος Μαρτίκας: «Πάντα δίπλα μου...»

Gossip-tv Team

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, με ένα post της "τάραξε" τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και πόσταρε ένα story από το νοσοκομείο, όπου και βρίσκεται τις τελευταίες ώρες. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, που συμμετείχαν οι δυο τους την περασμένη σεζόν με την ομάδα των Διασήμων και των Μαχητών αντίστοιχα.

Η Βρισήιδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας μένουν τον τελευταίο καιρό κάτω από την ίδια στέγη, κάτι που το αποφάσισαν μιας και δεν μπορούσαν ο ένας μακριά από τον άλλον. Μάλιστα, η Βρισηίδα έκανε το μεγάλο βήμα και μετακόμισε από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το απόγευμα, η Βρισηίδα ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανυσήχησε τους followers της, μιας και βρέθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο πλευρό της για ακόμα μια φορά, για να την στηρίξει, όπως πάντοτε. «Δύσκολη μέρα η σημερινή, πάντα δίπλα μου», έγραψε στην ανάρτησή της!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved