Showbiz

Τσούλης για τη γνωριμία με τη γυναίκα του: «Πάτησα accept και είδα φωτογραφίες μιας άλλης κοπέλας»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Τσούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μίλησε για τη γνωριμία του με την σύζυγό του Μαριαλένα με την οποία έχουν αποκτήσει προσφάτως ένα αγοράκι. 

Όπως αποκάλυψε, η πρώτη τους επαφή ήταν μέσω των social media. Ο γνωστός τηλεμάγειρας και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη είπε αρχικά:

«Στα 17-18 είχε αρχίσει η δική μου γενιά να γαλουχείται σε αυτού του είδους την προσέγγιση στις κοπέλες. Είχαμε κάτι πλατφόρμες τότε θυμάμαι, το Hi5, που έβαζες μια φωτογραφία με μαλλί χαίτη, που ήταν και της μόδας τότε, και μιλούσαμε. Απλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό για μένα. Για μένα δούλεψε το Facebook».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Όταν ξεκίνησε η ιστορία με τη γυναίκα μου, δεν με προσέγγισε εκείνη. Είχα δεχτεί ένα αίτημα φιλίας στο Facebook από μία κοπέλα. Είχα κάνει μια εμφάνιση στην τηλεόραση, δεν ήμουν καν γνωστός. Έτσι όπως κοίταζα τις φωτογραφίες, πάτησα βεβαίως accept, έκανα scroll και είδα μία άλλη κοπέλα, τη Μαριαλένα... Πίστεψέ με, δεν ξέρω αν θα ακουστεί βαρύ αυτό, όταν την είδα έκανα σκέψεις πώς θα είμαι στον γάμο μου. Σου μιλάω πάρα πολύ ειλικρινά».

Ο Γιώργος Τσούλης κατέληξε λέγοντας:

«Της έστειλα κατευθείαν μήνυμα. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη φίλη της. Όταν βρεθήκαμε, ήταν αμήχανο. Πίσω από το πληκτρολόγιο η γλώσσα πήγαινε ροδάνι κι από κοντά τραύλιζα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την εξομολόγησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved