Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Τα πρώτα λόγια της μετά από την γέννηση της κόρης της: «Ένιωσα μια θλίψη όταν...»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πριν από λίγες ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μιας και η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο και ήδη τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Η νέα μανούλα απολαμβάνει τις κοινές στιγμές με την κορούλα της στο σπίτι, μιας και από εδώ και πέρα έχει αντιληφθεί πώς η καθημερινότητά της έχει πάρει μια πολύ γλυκιά τροπή.

Η Μαίρη Συνατσάκη από την αρχή της εγκυμοσύνης της, μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενημερώνοντάς τους για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα, αλλά και για τα συναισθήματά της. Η νέα μανούλα, δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, ορμώμενη από πολλές νέες μανούλες, που της στέλνουν μηνύματα σχετικά με το πώς βίωσε τις πρώτες μέρες με το μωράκι της στο σπίτι.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τα συναισθήματα του baby blue, σημειώνοντας τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν με την επιλόχεια κατάθλιψη!

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου»

«Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved