Showbiz

Τριβυζάς: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Σταυρούλα Χρυσαειδή τρεις μήνες μετά τον γάμο τους

Gossip-tv Team

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς ήταν μαζί πεντέμιση χρόνια και τρεις μήνες παντρεμένοι αλλά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η πρώην παίκτρια του Survivor και ο Παναγιώτης Τρβυζάς χώρισαν έπειτα από τρεις μήνες γάμου, με την Σταυρούλα να έχει ήδη φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί.

Η τελευταία φορά που τους είχαμε δει μαζί ήταν στα γενέθλια του Παναγιώτη Τριβυζά στις 27 Νοεμβρίου, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivor γιόρτασε τα δικά της γενέθλια χωρίς εκείνον.

Και παρότι μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ο Παναγιώτης Τριβυζάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και το παραδέχτηκε on camera.

«Δε μπορώ να πω ότι δεν ισχύει ο χωρισμός μου με τη Σταυρούλα από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό στα Μέσα. Δε θέλω να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή. Θέλω κι εκεί να υπάρχουν κάποια όρια και αυτά τα όρια να μην ξεπερνιούνται. Σέβομαι όμως τη δουλειά σας γι΄αυτό και απαντάω στις ερωτήσεις σας. Απ΄ όσο ξέρω η Σταυρούλα θα πάει στο Survivor All Star αλλά ο χωρισμός μας δεν έχει να κάνει με αυτό. Όλα καλά, προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved