Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα διαφορετικά Χριστούγεννα και το ταξίδι με τις κόρες και τον Μάκη την Πρωτοχρονιά!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη λίγα 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα αποκάλυψε πως θα τα περάσει αλλά ανέφερε και το ταξίδι που ετοιμάζει με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της την Πρωτοχρονιά!

Η παρουσιάστρια κάθε χρόνο επιλέγει Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά να είναι με όλη της την οικογένεια και να περνά παραδοσιακά ετοιμάζοντας η ίδια το τραπέζι, αφού είναι χρυσοχέρα και λατρεύει να περιποιείται τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Η Ελένη κάθε χρόνο τις μέρες των γιορτών σχεδιάζει ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό, ιδίως σε εξωτικούς προορισμούς, αφού η εκπομπή της δεν μεταδίδεται για κάμποσες μέρες, έτσι λοιπόν και φέτος!

Η Ελένη Μενεγάκη έχοντας σήμερα, 23 Δεκεμβρίου καλεσμένη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα θα είναι και με τα τέσσερα παιδιά της και είναι πολύ χαρούμενη, ενώ για την Πρωτοχρονιά έχει κανονίσει ταξιδάκι!Ένα ταξίδι με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της, την Λάουρα, την Μαρίνα και την Βαλέρια...

Μάλιστα, τόνισε πως είναι ευχαριστημένη που έστω και τα Χριστούγεννα θα είναι μαζί και τα τέσσερα παιδιά της, ενώ ανέφερε πως Πρωτοχρονιά δεν θα κάνει με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο αφού θα είναι σε ταξίδι.

Αυτά τα Χριστούγεννα η παρουσιάστρια θα τα περάσει στο σπιτικό της, ενώ ετοιμάζει ταξίδι με τις τρεις κόρες και τον Μάκη για την Πρωτοχρονιά.

Όμως δεν ανέφερε τον προορισμό.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια για τις μέρες των γιορτών με την οικογένειά της στο παραπάνω απόσπασμα!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved