Showbiz

Celine Dion: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της ασθένειάς της- Το μήνυμα για τα Χριστούγεννα!

Gossip-tv Team

H Celine Dion είχε εξομολογηθεί πολύ πρόσφατα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, βυθίζοντας τους φανατικούς θαυμαστές της σε θλίψη για την εξέλιξη της υγείας της!

Η 54χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της στους θαυμαστές της, με αναρτήσεις της στο Instagram, σημειώνοντας πως θα ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

H Celine Dion εκμυστηρεύτηκε στα αγαπημένα της πρόσωπα ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει το με δάκρυα στα μάτια την τεράστια μάχη που δίνει με το Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου), το οποίο μετατρέπει βαθμιαία τους πάσχοντες σε «αγάλματα», αφού νεκρώνει το μυϊκό σύστημα του σώματος.

Η ανακοίνωση που είχε κάνει μέσα από τα social media

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι.

Αντιμετωπίζω ένα προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου) και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους.

Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι' αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα… δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινής μου ζωής, μερικές φορές με δυσκολεύουν όταν περπατάω και δεν μπορώ να τραγουδώ όπως παλιά

Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι είναι αυτό που έκανα όλη μου τη ζωή και αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο. Μου λείπει τόσο πολύ. Μου λείπει να σας βλέπω όλους στη σκηνή. Πάντα δίνω το 100% στα σόου μου, αλλά η κατάστασή μου τώρα δεν το επιτρέπει»

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο, με το οποίο και εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, λέγοντας: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Σας εύχομαι αγάπη, ευτυχία και φυσικά υγεία». Η τραγουδίστρια δεν χάνει την ελπίδα της με τίποτα και είναι σίγουρη πώς στο τέλος, θα πάνε όλα καλά.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που δημοσίευσε

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved