Showbiz

Ασλάνογλου: Η γνωριμία με τον σύζυγό της, η εξωσωματική και το αισιόδοξο μήνυμα στις γυναίκες

Gossip-tv Team

 

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένη στις «Μαμά-δες» και αποκάλυψε πώς γνώρισε τον σύζυγό της αλλά και την εξωσωματική που έκανε για να αποκτήσει το παιδί της.

Αρχικά ανέφερε στην Τζένη Θεωνά: «Μου στέλνουν μηνύματα μαμάδες για το θέμα των εξωσωματικών. Έστω και μία κοπέλα πάρει θάρρος από μία συνέντευξη και κάτι που έχω πει θα είμαι ευχαριστημένη.. Το αντιμετώπισα με πολλή δύναμη αυτό και βγήκα νικήτρια. Έχει συμβεί κοπέλα στην οποία σύστησα τον γιατρό μου να τεκνοποιήσει… Περιμένεις το τηλεφώνημα για να μάθεις αν είσαι έγκυος ή όχι… Είναι δύσκολο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.»!

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Είχα σκεφτεί την υιοθεσία αλλά ήμουν πολύ αισιόδοξη ότι θα αργούσε αλλά θα ερχόταν».

Και αποκάλυψε: «Ο Κωνσταντίνος (σ.σ. ο γιος της) κοιμάται πολλά βράδια με τον μπαμπά του, του έχει αδυναμία. Πολλές φορές μου λένε “φύγε εσύ, δεν σε θέλουμε!”.

Και ανέφερε πως γνώρισε τον Δημοσθένη Πέππα: «Γνώρισα τον σύζυγό μου στο αεροδρόμιο. Ήξερα ότι είναι δικηγόρος και είπα “τέλεια, βαρετός”… Ήταν το αντίθετο: κάνει ιππασίες, ειδικές δυνάμεις αλεξίπτωτα, έχει τρέλα με τη φύση, δεν κάθεσαι ήσυχη με τον Δήμο. Δεν ήξερε ότι είμαι ηθοποιός. Όταν ήρθε και με είδε ενθουσιάστηκε. Έχει καταλάβει τη δουλειά μου. Καταρχάς δεν ζηλεύει. Είμαι πολύ ερωτευμένη με τα αγόρια μου».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved