Showbiz

Συγκλονίζει η Παρασκευοπούλου: «Έβαλα στόχο να μείνω ζωντανή από το τροχαίο για τα παιδιά μου»

Gossip-tv Team

 Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν η Αντριάννα Παρασκευοπούλου η οποία μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε και στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει η κοσμοθεωρία της. 

Η όμορφη newscaster της κρατικής τηλεόρασης, αναφέρθηκε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της μιας και ήρθε αναπάντεχα ενώ λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της καθώς μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, το δικό της αυτοκίνητο ντεραπάρισε και σύρθηκε περίπου εξήντα μέτρα.

Εκείνη, όπως διηγήθηκε, προσπάθησε μείνει ψύχραιμη και είδε όλη τη ζωή της να περνάει μπροστά από τα μάτια της. Όμως, όπως είπε, είχε στο μυαλό της ως στόχο να μείνει ζωντανή μόνο και μόνο για τα δύο παιδιά της.

Οι στιγμές που περιέγραψε ήταν πράγματι συγκλονιστικές, σε σημείο που ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε ότι σχεδόν είχε βουρκώσει καθώς είχε συγκλονιστεί και εκείνος από την περιγραφή της.

Όπως τόνισε η Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή της η οποία και της έδωσε πολλά μαθήματα για το μέλλον.

Δείτε τι ακριβώς αποκάλυψε η Αντριάννα Παρασκευοπούλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved