Showbiz

Συγκλονίζει ο Νίκος Αλεξίου: «Η μάνα μου βίωσε έναν αργό εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μίλησε ο ηθοποιός Νίκος Αλεξίου, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση με τους γονείς του, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή.

«Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν δέκα χρονών και η σχέση με την μητέρα μου, όταν ήμουν στην εφηβεία, ήταν δύσκολη με συνεχείς καθημερινούς καυγάδες. Εν πάσει περιπτώσει, όμως, μετά τα πράγματα εξομαλύνθηκαν. Σήμερα έχει πεθάνει η μάνα μου αλλά ακόμα στον ύπνο μου βλέπω συχνά σαν όνειρο πως την έχω χάσει και την ψάχνω. Είναι πολύ αγχωτικό αυτό το όνειρο. Κάποια στιγμή έπαθε τον συνδυασμό που σκοτώνει, Πάρκινσον με άνοια που είναι ένας αργός εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης», είπε και συνέχισε:

«Είχα την τύχη να πάω σε ένα πολύ καλό σχολείο γιατί οι γονείς μου ήθελαν να κάνουν το καλύτερο για μένα. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, με κράτησαν με υποτροφία γιατί η μητέρα μου δεν είχε τα μέσα αλλιώς. Ήμουν αυτό που λένε μάγκας στα σαλόνια, βλάχος στα αλώνια. Θέλω να πω πως είχα και την επαφή με ανώτερα στρώματα αλλά και την αλητεία της Κυψέλης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved