Showbiz

Παπαδοπούλου: Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor All Star!

Gossip-tv Team

Τις τελευταίες ώρες, το spoiler που κυκλοφορεί για το Survivor All Star και για την εξέλιξη του παιχνιδιού είναι ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου θα αποχωρήσει οικειοθελώς στο σημερινό επεισόδιο (10-1). 

Όπως είδαμε και από το trailer του σημερινού επεισοδίου, στον οποίο και θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας της, οι εκπλήξεις πρόκειται να είναι πρωταγωνιστικές.

Όπως έχει ακουστεί από τα spoiler, μετά τον δύσκολο στίβο μάχης, οι παίκτες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού στο οποίο φαίνονται σοκαρισμένοι και ο Γιώργος Λιανός τονίζει : «Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή η ψυχική σου κατάσταση δεν επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις μπορείς να αποχωρήσεις τώρα… θα ήθελα να ακούσω την τελική σου απόφαση» και όταν ανακοινώνει ο παίκτης την απόφασή του, τότε ακούγεται από όλους τους παίκτες «όχι ρε…» και φαίνονται έκπληκτοι και σοκαρισμένοι!

Όπως έχει ήδη διαρρεύσει, η παίκτρια που θα αποχωρήσει οικειοθελώς θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και η πολύ καλή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία και ανέβασε στα social media μια εικόνα, με την οποία και μεταδίδει στην φίλη της ένα μήνυμα: «Να ευχηθώ η καρδούλα σου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν. Άντε, έλα!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Ποιός είναι Πρωινιάτικα".

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved