Showbiz

Λαέρτης Μαλκότσης: «Πάγωσα αλλά δεν ξέρω πώς εκείνη την ώρα είχα την ψυχραιμία»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την  μεσημβρίαν φιλοξενήθηκε ο Λαέρτης Μαλκότσης.

Ο ηθοποιός μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε σε ένα ακραίο περιστατικό που είχε ζήσει όταν ξαφνικά την ώρα που χόρευε κάποιος από την παρέα του πέταξε γιαούρτια.

«Nομίζω ότι ο καθένας μπορεί να υπερασπιστεί χωρίς βοήθεια τον εαυτό του και εγώ τον έχω υπερασπιστεί. Είχα πάει σε ένα πάρτι σαν παιδί του Λυκείου και κάποιος με γιαούρτωσε για κάποιο λόγο. Χόρευα εγώ πολύ στα πάρτι, χόρευα μόνος μου και χόρευα όλα τα κομμάτια. Κάποιος δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε και ξαφνικά τρώω ένα γιαούρτι, είχε πιει κιόλας, αλλά είχα την ηρεμία να πάω μετά στην κουζίνα και να του μιλήσω.

Να καταλάβω δηλαδή γιατί το έκανε αυτό. Μου είπε μετά ότι του θύμισα κάποιον, είχε πιει κιόλας, είχε χωρίσει… Κάτι ακατάληπτα πράγματα ενώ εγώ ήμουν 18 χρονών. Πάγωσα αλλά δεν ξέρω πως εκείνη την ώρα είχα την ψυχραιμία», είπε και συμπλήρωσε:

«Χόρευα μόνος μου γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω στο πάρτι. Αισθανόμουν μόνος, δεν ήξερα που να μιλήσω, ήμουν ένα ντροπαλό παιδί και ήταν η εποχή που πήγαινες σε μια κοπέλα και έπρεπε να κάνεις πρόβα για το πως θα της ζητήσεις να χορέψετε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved