Showbiz

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αθώα η πρώην παίκτρια του Power of Love για την υπόθεση κοκαΐνης - Τι δήλωσε

Gossip-tv Team

Αθώα για την υπόθεση κοκαΐνης για την οποία κατηγορούνταν και μάλιστα είχε προφυλακιστεί κρίθηκε η Έλενα Πολυχρονοπούλου, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of Love

Η υπόθεση είχε βρεθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών για εκδίκαση το οποίο και αποφάσισε ότι η νεαρή καλλονή είναι αθώα για τι κατηγορίες που τη βάραιναν.

Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση του Εφετείου στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα και μετά από πολύωρη διαδικασία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη του κυρίου Εισαγγελέως της έδρας, αθώωσε παμψηφεί την κυρία Ελένη Πολυχρονοπούλου, η οποία κατηγορείτο ότι μαζί με τον σύντροφο της κατείχαν ποσότητα κοκαΐνης 8 κιλών, ότι έκαναν εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα των Αθηνών άλλα και το ότι αυτές τις παράνομες πράξεις τις έκαναν κατ’ επάγγελμα».

Η νεαρή κοπέλα, η οποία είχε προφυλακιστεί το 2021 και στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star αναφέροντας πολύ χαρούμενη για την έκβαση της υπόθεσης:

«Ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ελληνική δικαιοσύνη. Ήμουν αθώα εξαρχής και πίστευα ότι θα αποδοθεί η αθωότητά μου. Αυτό και έγινε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved