Showbiz

Άννα Μπεζάν: Το σύμφωνο συμβίωσης, η επιλόχειος κατάθλιψη και το πρόβλημα υγείας της κόρης της

Gossip-tv Team

Η Άννα Μπεζάν έδωσε μετά από καιρό συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και αποκάλυψε άγνωστες δυσκολίες που πέρασε πρόσφατα και που της κόστισαν ιδιαίτερα ψυχολογικά. 

Η όμορφη σύζυγος του Δημήτρη Παππά, γιου της ηθοποιού Χριστίνας Παππά, αποκάλυψε ότι με τον επιχειρηματία έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης, κάτι που ήταν άγνωστο μέχρι τώρα.

Επίσης, η όμορφη Άννα αποκάλυψε ότι πέρασε μία μικρή επιλόχειο κατάθλιψη που σε συνδυασμό με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στο νεογέννητο μωρό της, και που την έκανε να χάσει μέσα σε μόλις τρεις μέρες 13 κιλά.

Συγκεκριμένα είπε:

«Με τον Δημήτρη έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ο Δημήτρης είναι χαζομπαμπάς, κλαίμε παρέα όταν βλέπουμε το παιδί.

Όταν είδα το τεστ εγκυμοσύνης, φρίκαρα. Σήμερα όμως, μετανιώνω για όλη αυτή τη φρίκη που έχω ζήσει, θα το ξαναέκανα επί εκατό. Είναι νωρίς ακόμα για το δεύτερο παιδί» ανέφερε με χαρά η Άννα Μπεζάν και συνέχισε μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα για το σώμα της, μόλις τρεις μήνες μετά τον τοκετό και τη γέννηση της κόρης της:

«Πέρασα μια μικρή επιλόχειο, η οποία με ζόρισε πάρα πολύ και με έβαλε σε μια διαδικασία να σκέφτομαι διάφορα. Θύμωσα πάρα πολύ, γιατί δεν προκαλώ γενικότερα σαν άνθρωπος. Είχαμε ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας το οποίο ήταν πάρα πολύ σοβαρό και μέσα σε τρεις μέρες έχασα 13 κιλά λόγω αυτού. Όταν αρρωσταίνει το παιδί σου, γίνεται να χάσεις τόσα κιλά σε τόσο λίγες ημέρες».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Άννα Μπεζάν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved