Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βραδινή έξοδος στη Θεοδωρίδου με τη Δήμητρα Βαμβακούση - Ήρθαν πολύ κοντά!

Gossip-tv Team

Το Open Weekend εξασφάλισε πλάνα από τη χθεσινή βραδινή έξοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος όμως δεν ήταν μόνος αλλά με την εντυπωσιακή Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Ντάνος θέλησε να τιμήσει στενό φίλο και συνεργάτη του που τον είχε καλέσει στη συγκεκριμένη έξοδο και παρ' όλο που δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, χθες το βράδυ είπε να το ρίξει λίγο έξω και να διασκεδάσει.

Ο φακός της εκπομπής τον απαθανάτισε σε μεγάλα κέφια να απολαμβάνει το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου, έχοντας στην παρέα του στενό του φίλο αλλά και τη Δήμητρα Βαμβακούση, πρώην παίκτρια του Survivor, με την οποία τελευταία φημολογείται ότι είναι σε σχέση.

Μάλιστα, στα πλάνα απαθανατίστηκαν να έρχονται κάποια στιγμή πάρα πολύ κοντά, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί από το πάνελ της εκπομπής.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βέβαια έσπευσε να αποκαταστήσει τα πράγματα, λέγοντας πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι σε άλλη σχέση όμως όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι ήδη ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο. Μάλιστα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved