Showbiz

Στόκας για ντράμερ των Πυξ Λαξ: «Τους είχε πιάσει μανία για το αν ξέραμε ή όχι. Το θεωρώ αθλιότητα»

Gossip-tv Team

Ο Μπάμπης Στόκας αναφέρθηκε σε συνέντευξή του για τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος ακόμα και ανήλικων κοριτσιών. 

Ο γνωστός τραγουδοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και όταν ρωτήθηκε είπε σχεδόν ενοχλημένος: «Τους είχε πιάσει μανία για το αν γνωρίζαμε ή όχι. Αυτό το θεωρώ αθλιότητα» είπε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Στόκας και συνέχισε: «Δεν θα το έκανα ποτέ... Μίλησα αυστηρά και έπρεπε να το κάνω κάποια στιγμή γιατί δεν γινόταν πια. Τι να κάνουμε τώρα; Υπονοήσαν ότι το ήξερα. Γι' αυτό μίλησα, όχι για κανέναν άλλο λόγο.

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση με τον ντράμερ είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας μετά από καταγγελία 6χρονης ότι είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον ενώ ακολούθησαν και αρκετές ακόμα καταγγελίες από άλλες γυναίκες που υποστήριξαν το ίδιο.

Μετά το 6χρονο κορίτσι, άλλες πέντε γυναίκες κατηγορούν τον ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα, πέρυσι τον Φεβρουάριο, ο δικηγόρος των γυναικών, Παναγιώτης Παπαϊωάννου είχε υποστηρίξει στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τις νέες καταγγελίες και μηνύσεις σε βάρος του ντράμερ: «Υπάρχει ένας κοινός τρόπος με τον οποίο μεταχειριζόταν τα θύματα ο ντράμερ. Οι ιστορίες δεν είναι κοινές αλλά υπάρχουν κοινά σημεία. Οι καταγγέλλουσες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Θα γίνει ταχύτατη διενέργεια της προανάκρισης.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε για την υπόθεση ο Μπάμπης Στόκας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved