Showbiz

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Ρομαντική βόλτα δίπλα στη θάλασσα! Τα κοινά πλάνα και ο χαλαρός περίπατος

Gossip-tv Team

Μπορεί το σαββατοκύριακο που διανύουμε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, σε μία από τις πρώτες ρομαντικές αποδράσεις τους, όμως οι κάμερες τους απαθανάτισαν και σε χαλαρή βόλτα τους δίπλα στη θάλασσα. 

Ο νικητής του πρώτου Survivor που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ και η όμορφη μελαχρινή γυμνάστρια εθεάθησαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη μαρίνα Φλοίσβου, με τον Ντάνο να κρατάει τον σκύλο της Δήμητρας.

Οι δυο τους έδειχναν να έχουν απορροφηθεί από την κουβέντα τους αδιαφορώντας για τα δεκάδες ζευγάρια μάτια που είχαν καρφωθεί πάνω τους μιας και αναγνώρισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Ντάνος και η Δήμητρα τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστοι και παρ' όλο που δεν έχουν διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει τη σχέση αυτή, δείχνουν να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Εκείνος όμως παραδέχτηκε πριν από περίπου τρεις μήνες για πρώτη φορά πως είναι ερωτευμένος, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει.

Αυτές τις μέρες βρίσκονται μαζί στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα όταν οι κάμερες τούς απαθανάτισαν στο αεροδρόμιο την ώρα της αναχώρησής τους, η Δήμητρα Βαμβακούση έδειχνε αρκετά αμήχανη με τόσους δημοσιογράφους και κάμεραμαν γύρω της. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος προτίμησε να είναι ευγενικός με όλους, όμως δεν έδειξε πρόθυμος να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις που του γίνονταν.

Δείτε τα νέα κοινά πλάνα τους από τη βόλτα τους στη μαρίνα Φλοίσβου προ ημερών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved