Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Αγκαλιά στους δρόμους της Αθήνας

Gossip-tv Team

Μπορεί να μην παραδέχονται δημόσια τη σχέση τους, όμως ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι. 

Το ίδιο αχώριστοι ήταν και στη συμβολική κατάληψη που έκαναν οι ηθοποιοί έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το Προεδρικό Διάταγμα που υποστηρίζουν ότι εξισώνει τα πτυχία τους από δραματικές σχολές με το απολυτήριο του Λυκείου.

Ο ηθοποιός κρατούσε συνεχώς τη σύντροφό του σφιχτά από το χέρι και ακόμα και όταν συνομιλούσε με συναδέλφους δεν την άφηνε. Όσο για εκείνη, έδειχνε να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Όταν ο Αργύρης Πανταζάρας σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ρωτήθηκε για τη σχέση τους, απέφυγε με κάθε τρόπο να απαντήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είσαι με άλλη σχέση και να δημοσιεύσουν άλλη σχέση ή η άλλη να είναι σε άλλη σχέση. Αυτό είναι λίγο επικίνδυνο γιατί μπορεί να κάνεις κακό σε κάποιον. Αν τώρα εμείς ανακοινώσουμε ότι είμαστε μαζί, κάποιος μπορεί να πειραχτεί ή να μου πεις “Αργύρη, δεν ήξερα ότι είμαστε μαζί». Δείτε το βίντεο με όσα είπε παραπάνω:

Πάντως, η σχέση του ζευγαριού και η πολύ καλή χημεία ανάμεσά τους είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικούς μήνες όταν οι δυο τους βρέθηκαν μαζί σε ένα υπέροχο ταξίδι στη Βερόνα της Ιταλίας. Όπως έγινε γνωστό, είχαν συνεργαστεί πέρυσι στην παράσταση «Ιt’s not Romeo and Juliet» την οποία μάλιστα σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας και ήρθαν κοντά εκείνο το διάστημα και απέκτησαν μία πιο στενή σχέση.

Από τότε είναι αχώριστοι, όπως και στην συμβολική κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας. Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved