Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αποτυπωμένη η ευτυχία της σε μια… κούπα! Το απίθανο gadget στην κουζίνα της

Gossip-tv Team

Ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της αλλά και του μωρού τους ζει η Ιωάννα Τούνη.

Σχεδόν καθημερινά η λαμπερή μανούλα μοιράζεται υπέροχα στιγμιότυπα με τους followers της όμως αυτή τη φορά μας εξέπληξε και ζηλέψαμε το πιο όμορφο gadget της κουζίνας της.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (10-02) η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα story μέσα από το οποίο μας έδειξε την αγαπημένη της κούπα που πίνει το τσάι της. Και γιατί είναι η αγαπημένη της;

touni-(5).jpg

Γιατί όπως θα δεις πάνω σε αυτή έχει τυπώσει δυο φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της ενώ γράφει και τη φράση «Η οικογένεια που διάλεξα».

Αυτές οι φωτογραφίες –ενώ η κούπα αρχικά δείχνει μαύρη- όταν πέφτει μέσα το καυτό τσάι εμφανίζονται σιγά σιγά.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι στην αρχή της εβδομάδας βγήκε στο χιόνι με το μωρό και κάποιοι σχολίασαν την κίνηση αυτή των νέων γονιών αρνητικά και τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη απάντησαν μέσω του Instagram τους.

1676045038600-789703621-toyni.jpg

Και η Ιωάννα Τούνη είχε ξεσπάσει στο instragram της για τα αρνητικά σχόλια: «Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ πέρα στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε με το μωράκι χθες πραγματικά έξω από το σπίτι για δέκα λεπτά να κάνουμε μια βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό δηλαδή, στις Σκανδιναβικές χώρες που έχει παγωνιά τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά. Ευχαριστώ. Μη με πρήζετε. Έλεος! Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved