Showbiz

Μικρούτσικος: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο- Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του!

Gossip-tv Team

Καλύτερα Δε Γίνεται: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, πληροφορηθήκαμε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και τα πράγματα είναι πολύ ευχάριστα. 

Όπως όλα δείχνουν, η υγεία του παρουσιαστή είναι πολύ καλύτερη και έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πριν από μερικές μέρες, αποσωληνώθηκε και ξεκίνησε και πάλι να επικοινωνεί με το περιβάλλον και τους οικείους του. «Ο Ανδρέας μας είναι καλά! Επικοινωνεί και αποσωληνώθηκε!!!! Παλικάρι και δυνατός όπως πάντα! Μπράβο!» είχε γράψει ο Χάρης Λεμπιδάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-432023-32724-mm.bmp.jpg

Το Σάββατο το μεσημέρι (4-3) ο Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, τον οποίο και είχε επισκεφθεί πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του υπαγόρευσε και ένα υπέροχο κείμενο με ευχαριστήρια...

image-2023-03-04T153340.918.jpg

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά το κείμενο της εκπομπής "Καλύτερα Δε Γίνεται": "Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και όλες απο καρδιάς. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και νιώθω πραγματικά συγκινημένος. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη, που με βοήθησε πολύ, το νοσοκομείο και τους γιατρούς μου και το κανάλι μου, τον Alpha. Σας ευχαριστώ όλους"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved