Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε την στην πρωινή της γυμναστική στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της!

Gossip-tv Team

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει να αθλείται κανονικά χωρίς να έχει εγκαταλείψει ούτε μέρα την πρωινή της γυμναστική

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία συνειδητά αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση και κάθε άλλη υποχρέωση προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στη μητρότητα που τόσο πολύ λαχταρούσε, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολλά από την καθημερινότητά της λόγω εγκυμοσύνης.

Οδεύοντας σιγά σιγά στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της όμως μέχρι τότε σκοπεύει να συνεχίσει να είναι fit, γυμνάζοντας το σώμα της όσο καλύτερα και μέχρι εκεί που μπορεί.

Όχι πως έχει αλλάξει και κάτι. Απλώς αποφεύγει πολύ έντονες κινήσεις κατά την άθλησή της, όμως είναι γεγονός ότι είναι από τις λίγες εγκυούλες που καταφέρνει να συνδυάσει τα πάντα σε αυτή την γλυκιά περίοδο της ζωής της.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, η Ιωάννα Μαλέσκου δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να κρατιέται σε φόρμα. Και φυσικά σε πρώτο πλάνο η φουσκωμένη κοιλίτσα της...

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved