Showbiz

Μπόμπα: Το νεο χρώμα στα μαλλιά της και οι αγκαλιές με την μικρή Αριάνα- «Είμαστε αυτοκόλλητες»

Gossip-tv Team

H Xριστίνα Μπόμπα, από τότε που ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες της, δεν ξεκολλά στιγμή από δίπλα τους και η αλήθεια είναι ότι η Αριάνα και η Φιλίππα είναι η απόλυτη προτεραιότητά της στην καθημερινότητά της. 

Η ίδια, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, έχουν αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα δίδυμα κοριτσάκια τους να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν στιγμή φυσικά να τους χαλάσουν χατίρι.

Η Χριστίνα Μπόμπα, με τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών της, έχει συμπληρώσει την ευτυχία της στο εκατό τοις εκατό, μιας και ήταν όνειρό της να γίνει μανούλα. Η νεαρή μητέρα περνά όλη της την καθημερινότητα με δραστηριότητες και παιχνίδια με τις μικρές πριγκίπισσές της και η αλήθεια είναι πώς δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές, που μας έχει δείξει διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

chrismpo_321607808_2044710015722995_8950847742393749465_n-(1).jpg

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, η Χριστίνα αποφάσισε να κάνει μια υπέροχη αλλαγή στα μαλλιά της και άλλαξε το χρώμα τους σε πιο σκούρο καστανό, ενώ, όπως μας έδειξε μέσα από τα Instagram Stories της, στην αγκαλιά της κρατούσε την μικρή Αριάνα. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεό της: "Κάνουμε μαλλί αυτοκόλλητες, μιας και δεν θέλουμε κανένας να ακουμπάει την μαμά μας".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved