Showbiz

Τάκης Χρυσικάκος: «Είπα στην ανιψιά μου, ''πάνω απ' το πτώμα μου''... Πέρασα πολύ μεγάλες δυσκολίες»

Gossip-tv Team

Ο Τάκης Χρυσικάκος σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε για την μεγάλη καριέρα που έχει διαγράψει ήδη αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. 

Ερωτώμενος για τον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του, ο Τάκης Χρυσικάκος είπε: «Δεν ήθελα να κυνηγάω, ήθελα να είναι αμοιβαίο. Ο έρωτας στηρίζεται στην αξιοπρέπεια. Αν αρχίσεις να λες πράγματα και να έρχεσαι σε δύσκολη θέση μετά θα έχεις επίπτωση. Κανόνας ο έρωτας πρέπει να έχει αγάπη μέσα, αν δεν έχει αγάπη μέσα, το πάθος θα μετεξελιχθεί σε άλλο πάθος, μίσος κτλ».

Ο αγαπημένος ηθοποιός επίσης σχολίασε: «Το πρόβλημα στον καλλιτέχνη είναι η διαχείριση της φήμης. Εκεί που ήσουν άγνωστος την άλλη μέρα σε ήξερε όλη η Ελλάδα, η μετάβαση από το ένα στο άλλο ήταν δύσκολη».

xrysikakos-800x614.jpg

Ο Τάκης Χρυσικάκος παραδέχτηκε ότι το επάγγελμά του είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι' αυτό και όταν η ανιψιά του έδειξε τέτοια κλίση, αποφάσισε να την αποθαρρύνει. Συγκεκριμένα αποκάλυψε:

«Της είπα “πάνω από το πτώμα μου”. Ο ηθοποιός στην Ελλάδα είναι μεροκάματο, πρέπει να εργάζεσαι χειμώνα καλοκαίρι, αλλιώς αντιμετωπίζεις πρόβλημα επιβίωσης. Πέρασα πολύ μεγάλες δυσκολίες».

O αγαπημένος ηθοποιός αναφερόμενος και στα πρώτα βήματα της καριέρας του, γύρω στα 22 του χρόνια, παραδέχτηκε ότι πέρασε πολύ δύσκολα καθώς έχασε τη μητέρα του. «Εκτός δουλειάς δεν είμαι τίποτα, οι καταχρήσεις ήρθαν γιατί δεν εκδήλωσα τη θλίψη για την απώλεια της μητέρας μου» παραδέχτηκε ο Τάκης Χρυσικάκος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved