Showbiz

Τελικά είναι o Βασάλος με τη Σταυρούλα ζευγάρι; Τι απαντά η Βαλαβάνη;

Gossip-tv Team

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Ελλάδα από το μεγάλο ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, στις οποίες μίλησε τόσο για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν όσο και για τo αν είναι ζευγάρι ο πρώην αγαπημένος της Κωνσταντίνος Βασάλος με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όταν η Ευρυδίκη ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της Σταυρούλας Χρυσαειδή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο φετινό Survivor All Star, είπε με μία δόση αμηχανίας:

«Δεν παρακολουθώ το Survivor. Έχω αρκετό καιρό να παρακολουθήσω. Λίγο που βλέπω αποσπάσματα ή διαβάζω στα sites, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι μέσα. Δεν γνωρίζω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με την Σταυρούλα».

vasalos-7.png

Και συνέχισε: «Γίνονται πράγματα και λέγονται από ανθρώπους στις εκπομπές, οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο. Οπότε είναι τρελά πράγματα».

Όσο για το ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη φωτό του Γρηγόρη Μόργκαν που ανέβασε κατά τη διάρκειά του στα social media αλλά και για την προσωπική της ζωή, η όμορφη δημοσιογράφος απάντησε:

«Είμαι στα καλύτερά μου. Θα συνεχίζω να ανεβάζω φωτογραφίες, έχω πολύ υλικό. Στην Καλιφόρνια ήμουν. Δεν τράβηξα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, τράβηξα και όλη την παρέα που ήμασταν εκεί. Νιώθω άβολα και αμήχανα όταν γράφουν για την προσωπική μου ζωή πλέον».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved