Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Ξεσάλωσε στο μαγαζί όπου τραγουδάει η μητέρα της, μαζί με τον σύντροφό της

Gossip-tv Team

Του έδωσε και κατάλαβε σε διασκέδαση και χορό χθες το βράδυ η Μελίνα Νικολαΐδη η οποία βρέθηκε να απολαμβάνει το πρόγραμμα της μητέρας της Δέσποινα Βανδή και των Μελισσών, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται. 

Φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και φίλους τους. Μάλιστα το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο νωρίτερα από ό,τι έφτασε εκεί η Δέσποινα Βανδή η οποία είχε υποχρεώσεις με το J2US ως κριτής του σόου.

Φεύγοντας όμως, μαζί με τη Δανάη Μπάρκα από το πλατό του σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, βρέθηκε στο μαγαζί, ετοιμάστηκε γρήγορα γρήγορα και βγήκε στο stage για να τραγουδήσει και φυσικά να αποθεωθεί από τους θαμώνες που την περίμεναν και φυσικά και από την κόρη της.

Η Δανάη Μπάρκα μάλιστα ανέβασε πολλά βίντεο από τις στιγμές τους εκεί, δείχνοντας να το καταδιασκεδάζει, όπως βέβαια και η Μελίνα Νικολαΐδη που είναι η πιο φανατική και πιστή θαυμάστρια της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή.

Η τραγουδίστρια πάντως, έδειξε να χαίρεται με την παρουσία της συγκεκριμένης παρέας εκεί και έκανε και πλάκα στη Δανάη Μπάρκα ρωτώντας την από μικροφώνου πώς θα κατάφερνε σήμερα (2/4) να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» όπου ήταν καλεσμένη.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved