Showbiz

Στάθης Σχίζας: H νέα του απάντηση στις φήμες ότι χώρισε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Στάθης Σχίζας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι καθώς και για την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Πέρασα δύσκολα φέτος στο Survivor. Ειδικά ψυχολογικά. Ήταν το κλίμα, η παρέα για εμένα δεν ήταν και τόσο ευχάριστη», είπε χαρακτηριστικά.

Για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είπε: «Η Ελευθερία μου είπε κάτι για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα, αλλά δεν θα σας πω τι. Θα ήμουν αφελής αν άκουγα τι λέει ο κόσμος για τη σχέση μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν έχω κάτι να λύσω με την Ελευθερία. Τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι και τελειώνει εκεί».

sxizas2.jpg

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας χαρακτήρισε «κατινίστικο» τον τρόπο, με τον οποίο έχει συμπεριφερθεί μέχρι τώρα ο Μάριος Πρίαμος στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα εκ μέρους της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη φιλία τους. «Θα ρωτήσετε την Αλεξάνδρα πώς νιώθει, εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση για αυτήν», είπε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved