Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Η εξομολόγηση για τον έρωτά του με την Δημητρίου: «Την αγάπησα πολύ»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17-04) ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση και τον έρωτα που έζησε με την Άντζελα Δημητρίου, κάνοντας αποκαλύψεις.

«Δεν έτυχε να παντρευτώ. Δεν φοβάμαι τη δέσμευση, οι γυναίκες έφευγαν. Έστριβαν δια του αρραβώνος γιατί έλειπα συνέχεια. Η γυναίκα θέλει και τον άντρα μέσα στα πόδια της λίγο», είπε και συνέχισε:

pantazis-(1).jpg

«Ερωτεύτηκα πολύ, σύρθηκα στα πατώματα, έχασα κιλά. Την Άντζελα Δημητρίου την αγάπησα πολύ και στον χωρισμό έχασα πολλά κιλά. Δεν άκουγα τίποτα όταν χώρισα, δεν πήγαινε τίποτα κάτω. Ούτε τραγούδι, ούτε φαγητό»

pantazis-(3).jpg

Για την κόρη του, ο Λευτέρης Πανταζής είπε:

pantazis-(5).jpg

«Γνωριστήκαμε στον covid. Ήταν 18 χρόνια με τη μαμά της αλλά δεν ήθελε να φύγει, ήθελε να μεγαλώνει με τη μαμά της. Για αυτό έδινα τα πάντα στη μητέρα της. Άνθρωποι είμαστε, δεν ταιριάξαμε αλλά έχουμε την καλύτερη σχέση. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Για έναν εγωισμό μας χωρίζουμε και το παρατάμε στην τύχη του και το παιδί δεν ξέρεις πού θα πάει. Μπορεί να πάει στον χειρότερο δρόμο ή στους παππούδες. Όταν μου το είπε αυτό η Κόνι, το ήξερα αφού έλειπα συνέχεια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved