Showbiz

Δαλάκα - Φιντιρίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη: «Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Ο επιχειρηματίας γύρισε άρον άρον από τις διακοπές του καθώς άγνωστος εισέβαλε στο σπίτι του, την ώρα που η οικιακή βοηθός ήταν μέσα και έκλεψε ρολόγια μεγάλης αξίας.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι του, στο οποίο βλέπουμε τις σκάλες στον εσωτερικό χώρο και ακούμε την κραυγή της οικιακής βοηθού που πραγματικά σοκάρει.

fidirikos-(4).jpg

«Τώρα γυρνάω για να δω αν είναι όλα καλά στο σπίτι, καλά δεν μπορεί να είναι πάω να δω η κοπέλα πρώτα από όλα πως είναι μετά το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης αυτό είναι, τα πράγματα αγοράζονται, ο τρόμος που παθαίνουν ο κόσμος όταν βλέπει μπροστά του έναν κλέφτη. Άκουσε τον θόρυβο ανέβηκε, άκουσε τις κραυγές και έφυγε αυτός γρήγορα από το σπίτι. Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος έχει μπει μέσα στο δωμάτιο σου, στο σπίτι σου όταν εσύ λείπεις και να ακούς την κοπέλα που έχεις σπίτι, σε αυτή την κατάσταση.

fidirikos-(3).jpg

Από τη στιγμή που δε συνέβησαν τα χειρότερα, δηλαδή να την τραυματίσει ή να υπάρξει κάτι ακόμη πιο άσχημο μείναμε σε αυτό. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι πιο άσχημο και πάω και εγώ να δω τι συμβαίνει πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved