Showbiz

Φεντόρουφ: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Λαγούτη: «Έχω αδυναμία στον Πέτρο. Είμαστε μαζί»

Gossip-tv Team

Για πρώτη φορά η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, την οποία έχουμε λατρέψει μέσα από τον ρόλο της Άννας στη σειρά Παγιδευμένοι, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και τη Φωτεινή Πετρογιάννη για τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη.

«Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει τώρα νόημα να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και με τόσες φωτογραφίες από τις πορείες, που δεν κάναμε τίποτα, απλά ήμασταν στην πορεία, του είπα ότι θα λένε πως “αν τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, είναι στον αγώνα”», είπε ενώ σε άλλο σημείο, τόνισε πως:

fentorouf-lagoutis-(6).jpg

«Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί για το καλό, που δεν είναι όμως τέλειος και δεν τα καταφέρνει πάντα».

fentorouf-lagoutis-(3).jpg


«Είμαι πολύ καλά. Παιδιά, κοιτάξτε, είμαι πια σε μια ηλικία που πια δεν μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτήν. Δηλαδή δεν έχω λόγο να είμαι σε μια σχέση. Έχω φίλους, έχω παιδιά, έχω πολλή δουλειά.

lagoutis-(3).jpg

Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που, εύχομαι και εγώ αλλά και αυτή φυσικά, να είναι συν στη ζωή μου και χαρά και ομορφιά και θετικότητα δεν μπαίνω σε μια σχέση. Δεν θεωρώ ότι είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύ σπέσιαλ το να λες σε έναν άνθρωπο ότι προχωράμε μαζί και να δίνει ο ένας στον άλλο θετική ενέργεια. Δηλαδή, αυτά που ζούσαμε στα 25 μας δεν τα θέλω...», είχε δηλώσει ο Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση τους στο Στούντιο 4.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved