Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Οδηγούσε και έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο - «Τα έκανα σαλάτα»

Gossip-tv Team

Δεν ήταν και πολύ ωραία μέρα η σημερινή (26/4) για την Ιωάννα Τούνη η οποία μοιράστηκε, όπως κάνει συχνά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, τους followers της για όσα έπαθε σήμερα το πρωί. 

Η όμορφη influencer πήρε λοιπόν σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές στο κέντρο της Αθήνας.

touni-(3).jpg

Όπως είπε όμως στο βίντεο που ανέβασε, όταν μπήκε σε ένα πάρκινγκ κοντά στον προορισμό της, δεν πρόσεξε και έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα.

«Τελευταίο story πριν από έξι ώρες. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα δεν είχα γυμναστήριο, αλλά φουλ δουλειές και ραντεβού από το πρωί στο Κολωνάκι. Τα έκανα σαλάτα, πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι.

Δεν έγινε τίποτα σοβαρό, ίσα ίσα να τρέχουμε με ασφαλιστικές και τέτοια. Όλα καλά, ο Δημήτρης δε με έβρισε. Όλως παραδόξως ούτε ο άνθρωπος με το άλλο αμάξι δε με έβρισε. Δεν ξέρω… Σούπερ, όλα καλά. Τα λύσαμε! Απλά αυτό» είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο, χαρούμενη που παρά την περιπέτειά της όλα πήγαν καλά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved