Showbiz

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Καράβα: «Κάποιοι ίσως θεώρησαν ότι το ύφος του είναι αλαζονικό αλλά...»

Gossip-tv Team

Τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα που προκάλεσαν αντιδράσεις, σχολίασε με τη σειρά της η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της.

Σας θυμίζουμε πως ο πρώην κριτής του GNTM έδωσε συνέντευξη στο «Night out» του Θεοχάρη Ιωαννίδη και μεταξύ άλλων μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον και τα σχέδια του. Οι δηλώσεις του μοντέλου προκάλεσαν αντιδράσεις και σχολιάστηκαν ιδιαίτερα στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Σαββάτου προβλήθηκε βίντεο με τις δηλώσεις και η Ναταλία Γερμανού πήρε το λόγο για να πει την άποψη της. «Κάποιοι ίσως θεώρησαν ότι το ύφος του είναι αλαζονικό αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του όταν μιλάει», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Ακόμη είπε: «Να πω κι αυτό και να το κλείσω το θέμα του Καραβά. Δεν είναι καθόλου κακό και θα συμφωνήσω με την Εβελίνα, ο κάθε άνθρωπος να ευχαριστεί τον εαυτό του, αν θεωρεί ότι έχει δουλέψει πολύ σκληρά με τον εαυτό του και αν θεωρεί ότι έχει κάνει πράγματα, να λέει και στον εαυτό του “ ένα μπράβο ρε φίλε, τα πήγες καλά, τα κατάφερες καλά”. Είναι καλύτερο αυτό από το να μεμψιμοιρούμε και συνέχεια να λυπόμαστε τον εαυτό μας και να λέμε “χάλια τα έκανες πάλι”.

Είναι μια υγιής αντίληψη ζωής του αυτή. Τώρα όσον αφορά το ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι έχουν έναν άλλον τρόπο ίσως λίγο πιο ταπεινό όταν μιλούν, αυτό έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο. Άλλοι μιλούν πιο ταπεινά, άλλοι έχουν μια αυτοπεποίθηση. Του είπε “να σου πω φίλε μου, εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα”. Αυτό ίσως κάποιους τους ενόχλησε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved