Showbiz

Σκορδά για χωρισμό Σχίζα-Παναγιώταρου: «Μετά τις 15 Μαΐου θα τα ξαναβρούν. Δεν υπάρχει περίπτωση»

Gossip-tv Team

Στο φημολογούμενο τέλος της σχέσης Σχίζα - Παναγιώταρου αναφέρθηκε σήμερα η εκπομπή Πρωινό μας και η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από δύο μέρες έφυγε από το σπίτι όπου ζούσαν τους τελευταίους μήνες μαζί στην περιοχή του Μετς και πλέον ζει σε δικό της σπίτι, θέλοντας όπως και ο Στάθης Σχίζας να πάρουν τον χρόνο τους για να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους.

panagiotarou-skorda.jpg

Όπως τονίστηκε, η σχέση είναι τώρα στη φάση της... άνω τελείας καθώς θέλουν και οι δύο να δουν τα δεδομένα και να διαπιστώσουν αν αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που τους θέλουν μαζί.

skorda-ssd.jpg

Η Φαίη Σκορδά πάντως επεσήμανε πως είναι πεπεισμένη πως δεν θα χωρίσει το ζευγάρι και μάλιστα στοιχειοθέτησε την άποψή της. «Δεν γίνονται χωρισμοί με ανάδρομο Ερμή» είπε η παρουσιάστρια κάνοντας τους πάντες να γελάσουν. «Με κοροϊδεύετε; Πάμε στοίχημα ότι θα τα ξαναβρούν μετά τις 15 Μαΐου; Εκτός αν είχαν χωρίσει πριν τον ανάδρομο και δεν τον γνωρίζαμε» έσπευσε να πει η Φαίη Σκορδά.

Πάντως, όπως αποκαλύφθηκε, την ημέρα που έφυγε από το σπίτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έπεσε πολύ κλάμα και από τις δύο πλευρές καθώς είναι πολύ στενοχωρημένοι με τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στη σχέση τους.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Φαίη Σκορδά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved