Showbiz

Ηλίας Βρεττός: «Όταν συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα δε μπορούσα να κάνω αυτό που ήθελα»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7/5 ο Ηλίας Βρεττός.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη, για τις μεγάλες συνεργασίες που έχει κάνει στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης αλλά και για την απόφαση που πήρε, να κάνει πράγματα μονάχα με τη δική του συνταγή για την επιτυχία.

Όσα ανέφερε:

«Έχω αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να κάνω πράγματα πρωταγωνιστικά επάνω μου, γιατί όσες φορές συνεργάστηκα με μεγάλα ονόματα – αν και ήταν μεγάλο σχολείο – αισθανόμουν ότι δεν μπορούσα να κάνω ακριβώς αυτό που ήθελα. Έπρεπε να μπω στη συνταγή ενός άλλου και αυτό με περιόριζε», δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός.

Ilias-Vrettos-1.jpg

«Αποφάσισα να συνεργάζομαι με καλλιτέχνες που μπορούν να μπουν στη δική μου συνταγή σε επίπεδο διασκέδασης. Ήμουν από τους πρώτους που υπηρετήσαμε αυτό που λέμε live clubbing. Εμείς τότε στα capital controls, που δεν υπήρχε budget, αποφασίσαμε με τον Κώστα Μηλιωτάκη να πάμε με ένα πλήκτρο να τραγουδήσουμε με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ευρώπη», προσθέτει.

«Δεν πιστεύω στην κλασική συνταγή των μπουζουκιών. Έχει αλλάξει αυτό που θέλει ο κόσμος, μου αρέσει η αλληλεπίδραση», τονίζει ο τραγουδιστής.

«Είμαι πολύ επίμονος, θα εστιάσω στο πρόβλημα και θα προσπαθήσω να το λύσω. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ χοντρό για να τα βροντήξω και να φύγω, μου φαίνεται αδιανόητο», παραδέχεται ο Ηλίας Βρεττός, ενώ ανακοίνωσε ότι και τον επόμενο χειμώνα θα βρίσκεται στο Mezzo Party Stage με νέο σχήμα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved