Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Το update για το σώμα της 4 μήνες μετά τη γέννα:«Υπάρχει πολύς δρόμος για να επανέλθω»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της με σύμμαχο τον άντρα της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Δείτε το βίντεο που ανέβασε που περιγράφει τη φάση στην οποία βρίσκεται τώρα, 4 μήνες μετά τη γέννα της.

Για πρώτη φορά μητέρα έγινε η Ιωάννα Τούνη πριν τέσσερις μήνες και μπορεί ο γιος της να της έχει κλέψει την καρδιά αλλά η ίδια κάνει προσπάθεια να επανέλθει στα κανονικά της κιλά.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει γυμναστική και διατροφή, ώστε να χάσει τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με το pregnancy update που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας, η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας χρειάζεται ακόμα χρόνος για να καταφέρει τον στόχο της

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ας μην είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας, αλλάζει το σώμα μετά την εγκυμοσύνη και αυτό είναι απόλυτα ΟΚ! Για σένα που με ρωτάς πώς έχω επανέλθει… δεν έχω επανέλθει. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος. Έτσι είναι κάπως το σώμα μετά την εγκυμοσύνη και έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις μήνες. Όσο και να μου αρέσει η προπόνηση χρειάζεται χρόνος για να ξαναέρθουν όλα στη θέση τους. Αυτό είναι ένα μικρό pregnancy update»

Δείτε παραπάνω το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved