Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γνωρίζει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού Παναγιώταρου-Σχίζα! Τι είπε

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στον πολύκροτο χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα καθώς έχει στενή συνεργασία με την πρώτη. 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδειξε να διανύει μία πολύ καλή περίοδο στη ζωή της, τονίζοντας πως της αρέσει που κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

panagiotarou-(2).jpg

Στη συνέχεια, η όμορφη μελαχρινή influencer και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με την οποία συνεργάζεται. Όμως, ήταν πολύ προσεκτική στα λόγια της:

«Όσον αφορά την Αλεξάνδρα και τον Στάθη, επειδή γνωρίζω αρκετά πράγματα και κάνουμε παρέα, δουλεύουμε και μαζί με την Αλεξάνδρα, θα σου πω αυτό. Όπως δεν θα ήθελα εγώ στη θέση της να μου κάνουν το ίδιο, δεν θα το έκανα κι εγώ ποτέ. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος με εμπιστεύεται και μου εκμυστηρεύεται πράγματα, δεν θα τα έλεγα ποτέ».

panagiotarou-sxizas.jpg

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατέληξε λέγοντας: «Ένας χωρισμός για κανέναν άνθρωπο δεν είναι εύκολος, ούτε αρεστός, ούτε ευχάριστος. Για να συμβαίνει, όμως, υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Λόγοι οι οποίοι είναι αποκλειστικά ανάμεσα στα άτομα στα οποία συμβαίνει».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις δηλώσεις της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved