Showbiz

Μαρία Καρλάκη: Οι πρώτες δυσκολίες της εγκυμοσύνης και ο γάμος που δεν έγινε λόγω πένθους

Gossip-tv Team

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της την οποία και ανακοίνωσε ανήμερα της γιορτής της μητέρας.

Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε ότι δεν κατάφερε να δει ακόμα το φύλο του μωρού της καθώς στον τελευταίο υπέρηχο δεν ήταν σε τέτοια θέση στην κοιλίτσα της για να μπορεί να το δει, όμως στον επόμενο ελπίζει ότι θα τα δει.

Η Μαρία Καρλάκη αναφέρθηκε επίσης και στον σύντροφό της, λέγοντας πως είναι συνειδητή επιλογή τόσο της ίδιας όσο και εκείνου να αποκτήσουν παιδί ενώ τόνισε ότι είχαν προγραμματίσει και γάμο ο οποίος όμως αναβλήθηκε λόγω πένθους της οικογένειάς της. Ο παππούς της έφυγε από τη ζωή και έτσι αποφάσισαν να μεταθέσουν για λίγο αργότερα τον γάμο.

1684582087132-32352830-karlaki.jpg

Η τραγουδίστρια επίσης μίλησε και για τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε με αφορμή την ανάρτηση-ανακοίνωση που έκανε για την εγκυμοσύνη.

Όσοι τη σχολίασαν έντονα και επικριτικά αναφέρθηκαν στη φωτογραφία που επέλεξε να χρησιμοποιήσει για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Σε αυτήν απεικονίζεται η Μαρία Καρλάκη να ποζάρει με φόντο ένα σιντριβάνι στη Ρώμη όπου είχε βρεθεί εκείνη την ημέρα πραγματικά ευτυχισμένη αλλά και μη φορώντας... σουτιέν.

Κάτι που φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της οι οποίοι και την επέκριναν για μία τέτοια εμφάνιση που θεώρησαν ανεπίτρεπτη λόγω εγκυμοσύνης.

Δείτε τι είπε στο παραπάνω βίντει η Μαρία Καρλάκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved