Showbiz

Käärijä: Η 2η θέση στη Eurovision, το μήνυμα που του έστειλε η Loreen και η αγάπη του για την Ελλάδα

Gossip-tv Team

Ο Käärijä ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023 και κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση για λογαριασμό της Φιλανδία με το κομμάτι «Cha, Cha, Cha».

Ο Φιλανδός ήταν ανάμεσα στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού και κέρδισε τη δεύτερη θέση μετά τη Σουηδία αλλά πήρε την την πρωτιά στις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Käärijä μίλησε αποκλειστικά στο «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Θέμη Γεωργαντά.

Όσα είπε:
«Όταν είδα τη βαθμολογία και τη Loreen στην πρώτη θέση, στενοχωρήθηκα στη αρχή. Γιατί έδωσα τα πάντα στη σκηνή και φυσικά όταν κάνω κάτι θέλω να κερδίζω. Αλλά είμαι χαρούμενος.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά το Cha Cha Cha, κάτι συνέβη και είπα πως με αυτό το τραγούδι μπορούμε να κερδίσουμε τη Eurovision.

Αγαπώ πολύ τη Loreen, αλλά για μένα σημαίνει πολλά πως το κοινό μου έδωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία θέση. Νομίζω πως οι υπεύθυνοι πρέπει να αλλάξουν του χρόνου μερικούς κανονισμούς. Αλλά δε θέλω να πω κάτι κακό για τη Loreen, γιατί είναι η βασίλισσα και η νικήτρια. Πρέπει να το πω αυτό.

Πρέπει να πω ένα πράγμα. Όταν βρεθήκαμε με τον Κύπριο τραγουδιστή του είπα ότι είναι ο καλύτερος τραγουδιστής φέτος στη Eurovision. Η Loreen μετά τη Eurovision μου έστειλε μήνυμα και μου έδωσε συγχαρητήρια» τόνισε ο Käärijä.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει επισκεφτεί την Ελλάδα, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχω έρθει στην Ελλάδα για διακοπές 5 φορές. Έχω πάει στη Ρόδο και στα Χανιά. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, τους ανθρώπους, το φαγητό. Είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή χώρα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved