Showbiz

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: Το μόντελινγκ, η υποκριτική, το GNTM και η ψυχοθεραπεία

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος το απόγευμα του Σαββάτου.

Το μοντέλο μίλησε για το μόντελινγκ, τη συμμετοχή του στη σειρά «IQ160», την πρόταση που είχε για το GNTM αλλά και για τον ρόλο που έχει η ψυχοθεραπεία στη ζωή του.

«Μετάβαση δεν έχει γίνει πλήρως αλλά όλες οι δουλειές συνοδεύονται με βίντεο και υπάρχει εξάσκηση. Ήταν αρκετά συγκυριακό. Γνωρίστηκα με την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, με πρότεινε, πήγαν καλά οι δύο πρώτες οντισιόν και τα υπόλοιπα πήραν τον δρόμο τους. Δεν το φοβήθηκα γιατί ήξερα ότι κάποιοι συντελεστές είχαν κλείσει και ήταν σημαντικό. Φαινόταν ότι ήταν μια ωραία παραγωγή. Βγήκαν όλα πολύ αβίαστα! Έχω πάει με ωραία πνοή και εάν το φοβηθώ δεν έχει νόημα.

Η Σμαράγδα Καρύδη σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα στο σετ και ξεκλειδώνει ωραίους χαρακτήρες. Είναι ασφάλεια αυτό για εμένα! Είναι η πρώτη δουλειά μου στη τηλεόραση αλλά όχι η πρώτη πρόταση. Η μία πρόταση που είχα δεχτεί ήταν το 2019 που δεν μπορούσα γιατί ταξίδευα. Στο GNTM είχε γίνει πρόταση αλλά δεν κατέληξε κάπου. Είμαι θετικός γιατί είναι ένας τομέας που ταιριάζω. Είχαμε συζητήσει δύο φορές για να γίνω coach.

Mpolobinos2.jpg

Ξεκινάω μαθήματα ψυχοθεραπείας από τον Σεπτέμβριο. Ήταν ανάγκη, μετά έγινε εφόδιο εφ’ όρου ζωής. Κάνω τρία χρόνια ψυχανάλυση και από τον Σεπτέμβρη και μετά θα γίνει σε πιο διδακτικό επίπεδο», είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved