Showbiz

Κρίστη Καθάργια: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό με τον Μαυρίδη: «Δεν είμαι περήφανη που χώρισα»

Gossip-tv Team

Breakfast@Star: Η Κρίστη Καθάργια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη, στην εκπομπή του Star.

Η είδηση του χωρισμού τους είχε σκάσει σαν βόμβα καθώς κανείς δεν το περίμενε. Στο Asia Express όπου συμμετείχαν λίγο νωρίτερα, τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό τους.

«Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει, είναι ο ερχομός του Άκη, του γιου μου, στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται αυτό. Αλλάζει όλη σου η ζωή προς το καλό αυτόματα. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα, μπαίνουν προτεραιότητες στη ζωή σου αυτόματα» είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια και συνέχισε:

«Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δε μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο. Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δε θέλω να την κάνουμε άλλο».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved