Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: «Η ζυγαριά με στοίχειωνε για πολύ καιρό, από την εφηβεία. Όλα λάθος τα έκανα»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Αλούπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μίλησε για τη μάχη που έδινε με τη ζυγαριά της από την εφηβεία... 

«Η ζυγαριά με στοίχειωνε για πολύ καιρό, από την εφηβεία. Θυμάμαι ότι είχα έναν θερμιδομετρητή και σημείωνα τι έτρωγα, γιατί «έπρεπε» να συμπληρώσω τάδε θερμίδες στην ημέρα» είπε μεταξύ άλλων η όμορφη παρουσιάστρια η οποία έχει εγκατασταθεί τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα, από την Αμερική όπου ζούσε.

aloupi-2.jpg

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχε σημασία τι έτρωγα αρκεί να ήταν οι σωστές θερμίδες. Όλα λάθος τα έκανα. Με στοίχειωνε μέχρι που κατάλαβα ότι δεν είχα το αποτέλεσμα που επιθυμούσα και άρχισα να το ψάχνω, να ενημερώνομαι και να ρωτάω γιατρούς».

Η Χριστίνα Αλούπη κατέληξε μιλώντας για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της: «Τώρα έχω μία ζυγαριά που μπορεί να ανέβω μόνο 2 φορές τον χρόνο γιατί έχω καταλάβει ότι η ζυγαριά δεν έχει σημασία ως ένα σημείο.

Οι δείκτες έχει σημασία, το λίπος, η μυϊκή μάζα κι δεν ήξερα ότι υπάρχει το σπλαχνικό λίπος. Τα όργανα περιβάλλονται από λίπος, δεν είναι μόνο ό,τι βλέπεις. Επηρεάζει την υγεία μας συνολικά αυτό».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε στην εκπομπή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved